HotElectronics започнува со работа по кинеските новогодишни празници (2021)

ИНДУСТРИЈА ВО ВОДИОТ ЛЕР прикажува што го револуционизираат вашиот простор

HotElectronics е вашиот извор за висококвалитетни, прилагодени и издржливи LED дисплеи. Покрај нашите производи за трајно инсталирање и изнајмување / поставување сцени, ние нудиме пристап базиран на решенија за да им служиме на клиентите ширум светот. Дозволете ни да дизајнираме единствени, сигурни ЛЕР-системи за прикажување засновани на вашата индустрија и специфични потреби. Ние работиме директно со дизајнери, архитекти и инженери за да испорачаме внимателно изработени дизајни за најиновативните ЛЕР-проекти. Нашиот процес започнува со вашата визија. Кога станува збор за создавање единствен дизајн за вашиот простор, HotElectronics нуди водечка технологија за LED дисплеј и решенија за трансформација на вашиот простор во дигитален свет.

КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЈА

Секој проект е уникатен и ние се гордееме што излеговме со сопствени ЛЕД решенија за секој клиент. Работата со архитекти, дизајнери, инженери и консултанти за мешање на LED дисплеи со околина е наша специјалност. Вклучувањето клиенти во вашата деловна активност е императив за создавање на уникатно и незаборавно искуство. Дозволете му на нашиот тим да ви помогне да пронајдете решение.

ПРОИЗВОДИ ЗА ВИСОК КВАЛИТЕТ

HotElectronics има голема разновидност на LED дисплеи кои можат да помогнат да се создаде скоро секоја големина и форма на екран по ваша желба. Нашите системи за LED дисплеи се беспрекорни, обезбедуваат јасна и детална слика. Имаме голем опсег на креативни решенија кои се движат од 0,9-50 мм во внатрешна, надворешна и свиткана конфигурација. Нашите производи со висока резолуција, можноста за создавање закривени дисплеи и супериорната поддршка на клиентите ни помагаат да се издвојуваме од останатите. Без разлика дали барате да ја зголемите привлечноста на тротоарите, да купите целни импулси или едноставно да привлечете внимание, ЛЕР е одговорот.

СУПЕРИОРНА УСЛУГА

Без разлика дали зборуваме за продажба на ЛЕД дисплеј систем, изнајмување на ЛЕД екран или по поддршка и услуга за купување, тука во HotElectronics ве покривме. Ние сме посветени на обезбедување на врвна поддршка насочена кон клиентите во текот на целото ваше искуство.


Време на објавување: февруари-20-2021 година

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Интернет услуга за клиенти
Систем за услуги на клиенти преку Интернет